rejer i kokosmælk og rød karrypasta

Rejer i Kokosmælk og Rød Karry Pasta

Der har været drøn på den sidste uge, så meget at jeg aldrig fik delt opskriften på rejer i kokosmælk og rød karry pasta med jer. Nogle gange føles det som om at man har en helt frisk uge til sin rådighed (og dermed massere af tid), men så rammer hverdagen én som en hammer lige mellem øjnene med alle de uundgåelige ting og gøremål der ikke kan udsættes. Men hvad –  bedre sent end aldrig:-) og med det ‘fremragende’ forårspåske vejr der er i vente, så passer den vel egentlig meget godt til regn og rusk.

Rejer i kokosmælk, rød karry pasta

Rejer i Kokosmælk og Rød Karry Pasta, 2 personer

Tø rejerne op. Lad dem trække i halvdelen af karry pastaen i køleskab i mindst 1/2 time. Skær alle grøntsagerne ud i tynde wokstrimler. Varm wokken op og lyn steg rejerne i et par minutter. Tag dem af og læg dem på en tallerken ved siden af. Kom resten af den røde karry pasta i wokken sammen med hvidløgsolie. Begynd med at wokke de grove grøntsager som hvidkål og gulerødder, tilsæt derefter forårsløg, peberfrugt og courgette efter et par minutter. Til sidst hældes kokosmælken i og retten varmes igennem. Når den er godt varm kommes de tilberedte rejer i. Smag til med lime og fiskesovs.

Kog risnudlerne efter anvisningen på pakken. Jeg plejer dog at sætte mine i blød i koldt vand i cirka 15 minutter også lige akkurat smide dem i kogende i vand meget kort tid for at de ikke bliver for klistrede.

Server rejer i kokosmælk og rød karrypasta med risnudler on the side og top med spirer, frisk koriander og peanuts, så bliver det ikke meget bedre!:-)

Rejer i kokosmælk, rød karry pasta

∼Ha’ nogle rigtig dejlige fridage, hvis du altså har det 🙂 ∼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *