forårsløg

Regrow eller gengro dine forårsløg #4 Restetips

Som de fleste fodmappere har opdaget, så ryger der ofte en stor portion afskårne forårsløg i skraldespanden, når man holder sig til kun at spise den grønne del af forårsløget.

Det har altid irriteret mig. Men okay hvad vægter man højest madspild eller ondt i maven? Jeg har tidligere forsøgt mig med at plante ‘reste forårsløget’ ud i altankassen – der skete nul og niks bortset fra at de gik ud. For et par uger siden så jeg på instagram et billede af afskårne forårsløg der var sat i vand, som nu skød igen. Det fungerer fantastisk skulle jeg hilse at sige. Forårsløgene der ellers kun var hvide, sætte nye skud og de afklippede vokser ud igen – GRØNNE.

regrow eller gengro dine forårsløg

Jeg har bare sat mine i et aflagt syltetøjsglas, i mit køkkenvindue der vender mod nord. Jeg skifter vandet med et par dages mellemrum og skyller lige løgene godt i koldt vand  og hvis de bliver bløde i bunden, bruger jeg det grønne af forårsløget også lider det endelig skraldespandsdøden. Egentlig burde man vel nok have en kompost… Nogle tips til det i en lejlighed?

∼Ha’ i hvert fald en dejlig torsdag herfra!∼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *