youghurtdressing til pitabrød

Yoghurtdressing til pitabrød

Det er efterhånden ved at være uger siden, at jeg sidst har skrevet et indlæg. Forklaringen er kort og godt influenza. Tilsyneladende er der vist en del andre der også har været ramt. Derfor har jeg ikke kunnet foretage mig så meget andet end at hoste mine lunger op på arbejde også hvile mig resten af tiden. Nu går det heldigvis langsomt lidt bedre, og mindre hoste = bedre nattesøvn. I øvrigt så har jeg her omkring nytår også fået færdiggjort mit råvareregister og mangler kun de sidste kommentarer, men det er nu muligt at slå opskrifter op efter råvarer, vældig praktisk synes jeg selv. Jeg opdaterer det løbende med at jeg udgiver indlæg, så alle opskrifter kan findes.

Før bloggen blev influenza ramt var der falafler på programmet. Du kan se dem her. Falafler og pitabrød bliver bare det bedre med en god frisk yoghurtdressing, som i øvrigt passer godt til mange andre gode ting. Dressingen her er lidt tyndtflydende, for så fordeler den sig lidt lettere i pitabrødet.

Yoghurtdressing til pitabrød

  • 200 ml laktosefri yoghurt
  • En håndfuld hakket persille
  • 1 spsk hvidløgsolie, (se her hvordan du laver det selv)
  • 1 spsk revet citronskal (gerne øko så du undgår svampemidler)
  • 1 tsk sambel oelek (tjek på ingrediens listen om den er ude hvidløg)
  • 1/2 tsk ahornsirup
  • salt og peber

Rør det hele sammen, smag til med lidt ekstra citronskal eller sambal oelek efter smag. Yoghurtdressingen skal være lidt flydende, og den bliver bedst hvis den lige får lov at trække mindst 1/2 time før du skal bruge den.

Servér falafler eller krydret kylling med den friske yoghurtdressing med lækkert grønt i pitabrød. Opskriften på de lækreste surdejspitabrød kommer her på bloggen indenfor den nærmeste fremtid.

∼Ha’ en dejlig aften!∼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *