hjemmelavet peanutbutter

Hjemmelavet Peanutbutter

Hjemmelavet PeanutbutterSå er der ifølge vejrprofeterne sol på programmet, yay!! Jeg tror nok lige, at jeg skal have åbnet op for sæsonen på den fransk altan. Ja ja, jeg ved godt at på en fransk altan så foregår det meste inde i stuen, men bare det man kan åbne op og sidde i solen…♥ Måske med en god bolle med hjemmelavet peanutbutter på 🙂

Peanutbutter har aldrig rigtig sagt mig noget, da jeg var yngre, men i forbindelse med at jeg for nogle år siden kiggede på forskellige blogs om low fodmap, så stødte jeg ret ofte ind i peanutbutter. Personligt synes jeg tit at dem man køber godt kan være lidt seje og grynede i det. Men så prøvede jeg at lave det selv, og der er altså en verden til forskel.

Hjemmelavet Peanutbutter 2Mit favorit maskine i køkkenet næst efter min røremaskine er måske til nogens overraskelse min kombinerede stavblender og minihakker, den kan man virkelig få mange sjove ting ud af. Fx. kan du lave super smooth peanutbutter i minihakkeren! (Man kan også bruge en foodprocessor.) Det er så let, kom en pose peanuts (min var på 250g og let saltede) i mini hakkeren og hak løs. Optimalt burde de nok være usaltede, men hey jeg er en saltgris. Ryst eller rør løbende med en gaffel undervejs, så du får skubbet peanutmassen fra siderne og ned i hakkeren igen. Når du synes at den er ved at være tilpas finthakket, kører du den en ekstra tur til den er helt glat og lækker, tilsæt evt. havsalt efter smag, og kom den på et skoldet glas i køleskab.

Det er så nemt og så godt, jeg er fan.. Det kan være du også bliver 🙂

peanutbutter 2

∼God lørdag og go’ weekend∼

Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *