Grillet miniromaine salat

Grillet Mini Romainesalat med Parmesan

Måske tænker I, hvor blev opslaget af fra igår? Hvis I gør så er I ikke de eneste, for det tænkte jeg også. Men jeg må blankt erkende, at jeg følte mig fristet af det gode vejr, så istedet for at skrive det indlæg jeg havde planlagt, så fik jeg årets første mad fra grillen og en lur i liggestolen i haven.

Jeg e l s k e r  det her vejr ♥, man bliver glad i låget af sådan en omgang solskin. Fantastisk vejr igår meeen set i bakspejlet må jeg erkende, at fregnet hud kalder på solcreme, så det bliver mere solcreme og mindre krebs næste gang jeg falder i søvn i liggestolen.

Grillet miniromaine 5
Udsigten fra min liggestol

Da vejret ser ud til endelig at arte sig i den næste uges tid, så prøv det her tilbehør, man kan vist dårligt kalde det for salat. Den er nem, sommerlig også kan den grilles (i mangel af grill fungerer pande og grillpande også ganske fint).

Et mini romainesalathoved giver tilbehør til 2 personer, så du ganger bare op med det antal du skal bruge.

Grillet miniromaine 3

Grillet mini romaine

  • 1  Mini romainesalathoved
  • Smeltet smør
  • Revet parmesanost
  • Salt & Peber

Skyl og halvér salathovedet. Behold stokken på, så går salaten ikke så let fra hinanden, når den opvarmes. Hvis salaten skal på grillen eller på grillpande så pensles den flade side af salathovedet med smeltet smør. På pande kan smørret blot smelte på panden. Grill eller steg salathovedet på den flade side, til det har grillmærker eller er gyldent. Dvs. det skal ikke steges på den anden side. Tag salaten af panden og krydder med salt og peber, og drys med revet parmesanost. Jeg er mest til den faste parmesanost, som man selv river, for jeg synes ikke at ‘pulver’ udgaven smager af noget særligt. Server straks mens salathovederne er lune.

Grillet miniromaine 2

Det er meget nemt og fungerer godt som tilbehør til meste. Jeg bruger det gerne, hvis jeg ikke orker at lave salat til maden, så er det nemt lige at grille eller riste et romainesalat. Den stegte mini romainesalat kan også bruges som tapasret sammen med oliven, bruchetta mm.

Ha’ en rigtig dejlig tirsdag !

Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *