Søndagstillægget

Glædelig weekend! (Hvis man altså stadig må sige det i de her tider)

Jeg havde ellers forberedt et skriv om, hvordan jeg forsøger at undgå at alting bliver alt for rutinepræget. Det er bare ikke helt relevant for tiden, for her på matriklen er der er ikke ret meget, som er som det plejer og sådan er det jo sikkert også ude hos jer i endnu højere grad. Jeg har den dybeste respekt for dem der skal passe / underholde / undervise deres børn samtidig med at de skal forsøge at passe et job.

Mit største problem (aka luksusproblem) pt. er at min hjerne ræser afsted i 6. gear, forstå mig ret, jeg er ikke bange for at blive syg. Min hjerne suger bare alle inputs til sig og forsøger at få noget mening ud af det, og da jeg desværre ikke har fundet slukknappen endnu på min hjerne er det eneste jeg kan skrue på, de inputs, som jeg fodrer den med. Så istedet for at Covid-19 jager mig ned med de nyeste detaljer hvert 5. minut og gør mig rent ud sagt bims, er jeg begyndt at nøjes med at tjekke ind på Covid-19 3 gange om dagen (morgen, middag, aften). Jeg tilstræber det i hvert fald.

Mangler du lidt weekendlæsning, som på ingen måde handler om Covid-19, smittekæder og afstandtagen, så har jeg plukket lidt ud fra det store internet både om mad generelt og om low fodmap diet, så kig med og giv din hjerne en pause.

∼Kan du ha’ en dejlig aften!∼

Husk du kan følge med på instagram @gastroequation_dk og på ♥bloglovin’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *