majspandekager

Majspandekager

Efter en temmelig grå og trist tirsdag, så er det op på hesten igen og håbe på bedre vejr i dag. Jeg tænkte, at jeg ville dele en af mine favoritter, nemlig majspandekager til tex mex. Når vejret er gråt og vådt, så må man selv invitere noget sommer indenfor med knald på farver og smag. Tex mex er så lækkert, og hvis du så endda også laver din egen salsa til, (se mit bud på en salsa her) så er det nærmest weekend mad, men mindre kan også gøre det. Gør dig selv en tjeneste og prøv at lave majspandekager selv i stedet for at købe de dødtriste tortillas i supermarkedet. Det kan altså godt svare sig.

I går var en op og ned dag. Både følte jeg ikke, at jeg fik udrettet det, som jeg gerne ville og omvendt var der ting, der faldt i hak. Kender I det, at man kan bruge frygtelig lang tid på at få noget til at lykkedes, men når det så endelig sker, så er det en personlig sejr. Jeg er stadig i gang med at tilpasse siden, og kodning er ikke det jeg er stærkest i, så når man så endelig får opsætningen til at makke ret, så er man SÅ glad! Så om et par måneder er jeg nok i mål, indtil da må I leve med opbygningsrodet. 🙂

Majspandekager 4

Majspandekager 5-6 stk (gang op efter hvor mange du skal bruge)

  • 50 g majsmel
  • 2 dl laktosefri mælk
  • 2 æg
  • 1 knivspids salt
  • fedtstof til panden.

Rør majsmel, laktosefri mælk, æg og salt sammen med en håndmixer. Varm panden op. Den skal være helt varm før du begynder. Kom fedtstof på og hæld en passende mængde pandekagedej på panden, vend den når den er bagt. Gentag med de efterfølgende. Jeg plejer at komme lidt fedtstof på panden for cirka hver anden pandekage.

Majspandekager 2

Vi plejer at servere dem med fyld af oksekød, kylling eller en rest chili con carne sammen med grønt, creme fraiche og salsa. Det er altså en vinder hver gang.

∼Ha’ en rigtig dejlig onsdag∼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *