hapsere med grønne bønner

Hapsere med Grønne bønner & sprød skinke

At kalde hapsere med grønne bønner for en opskrift, er måske lige at strække det til det yderste. Men ikke desto mindre smager det super og arbejdsindsatsen er minimal, de skal bare serveres direkte fra ovnen. De er en super idé som appetizer eller som en del af tapasbordet.

I bunden af indlægget har jeg listet et par andre forslag til hvad et tapasbord kunne bestå af. Bønnerne kan uden problemer komme fra frost, og man kan spise op til 15 stk grønne bønner pr person/måltid og stadig holde det low fodmap venligt, dvs. ca. 5 hapsere pr person. Jeg foretrækker at bruge en schwarzwaldskinke, som er noget billigere end seranoskinke. Schwarzwald skinke er også er røget og derfor giver det en lidt mere baconagtig smag.

Prøv også: Spicy Grønkålschips

HAPSERE MED GRØNNE BØNNER & SPRØD SKINKE

Antal: 10 stk — Samlet Tid: 15 minutter — Arbejdstid: 5 minutter
Ingredienser

 • 15 grønne bønner (fra frost er fint)
 • 5 skiver god skinke fx schwarzwald eller serano
 • flagesalt
 • Fremgangsmåde

  Tænd ovnen på 225 grader varmluft. Læg et stykke bagepapir på en bageplade.

  Klip de 5 stykker skinke over på langs så du har 10 lange strimler.

  Fold hver strimmel skinke stramt rundt omkring 3 bønner. Lav 10 hapsere med grønne bønner. Bag dem i ovnen i 10 minutter ved 225 grader varmluft. Efter 10 minutter skulle skinken gerne være sprød og bønnerne gyldne i enderne.

  Server dem straks med lidt ekstra flagesalt på toppen

  hapsere med groenne boenner

  Hapsere med grønne bønner egner sig sig også godt som en del af et tapasbord. Mangler du lidt idéer til hvad man ellers kunne servere så er der her et par forslag.


  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *