Rejer i Kokosmælk og Rød Karry Pasta

Rejer i kokosmælk, rød karry pastaDer har været drøn på den sidste uge, så meget at jeg aldrig fik delt opskriften på rejer i kokosmælk og rød karry pasta med jer. Nogle gange føles det som om at man har en helt frisk uge til sin rådighed (og dermed massere af tid), men så rammer hverdagen én som en hammer lige mellem øjnene med alle de uundgåelige ting og gøremål der ikke kan udsættes. Men hvad –  bedre sent end aldrig:-) og med det ‘fremragende’ forårspåske vejr der er i vente, så passer den vel egentlig meget godt til regn og rusk.

Rejer i kokosmælk, rød karry pasta

Rejer i Kokosmælk og Rød Karry Pasta, 2 personer

Tø rejerne op. Lad dem trække i halvdelen af karry pastaen i køleskab i mindst 1/2 time. Skær alle grøntsagerne ud i tynde wokstrimler. Varm wokken op og lyn steg rejerne i et par minutter. Tag dem af og læg dem på en tallerken ved siden af. Kom resten af den røde karry pasta i wokken sammen med hvidløgsolie. Begynd med at wokke de grove grøntsager som hvidkål og gulerødder, tilsæt derefter forårsløg, peberfrugt og courgette efter et par minutter. Til sidst hældes kokosmælken i og retten varmes igennem. Når den er godt varm kommes de tilberedte rejer i. Smag til med lime og fiskesovs.

Kog risnudlerne efter anvisningen på pakken. Jeg plejer dog at sætte mine i blød i koldt vand i cirka 15 minutter også lige akkurat smide dem i kogende i vand meget kort tid for at de ikke bliver for klistrede.

Server rejer i kokosmælk og rød karrypasta med risnudler on the side og top med spirer, frisk koriander og peanuts, så bliver det ikke meget bedre!:-)

Rejer i kokosmælk, rød karry pasta

Jeg begyndte en føjleton med en ugestatus over plusser og minusser i den forgangne uge. Du kan læse mere om mine tanker om det her. Sidste uges top 3 over ups’n’down ser fordeler sig sådan her.

(1) Den ene bil lider endnu engang af fejl i nervebanerne og er derfor trillet op til bildoktoren. Rimelig surt når vi skulle køre til Jylland i påsken, men hurra for arbejdsbilen :-/

(2) Mine vinduer er stadig ikke blevet pudset. Ifm. vi fik nye vinduer for et halvt år siden, skulle alle vinduer pudses på entreprenørens regning pga. mørtel mm. på ruderne. Det var lovet til senest inden påske, men det kan jeg vist godt skyde en hvid pil efter.

(3) En lille ting, men det irriterer mig grænseløst er, at når man så endelig bestiller en gave med postdanmark (postnord) så modtager man den fuldstændig kvadret, også skal man igennem en masse bøvl for overhovedet at gøre den præsentabel.

(1) Jeg vasker gratis lige for tiden! Vi skulle ellers have nye vaskemaskiner i sidste uge i vores vaskeri i kælderen, hvor prisen ellers skulle stige med 50% pr vask. Men systemet fungerede ikke så vi har stadig vores tidligere maskiner bare uden betaling, så det har jeg udnyttet godt og grundigt. Altså nogle gange så trænger dyner osv jo til en overhaling. Selv undulaten har fået vasket sit tæppe, se hvor glad han ser ud 🙂

(2) Den her fantastiske hjemmelavede burger og fritter fra i lørdags, som ikke var spor low fodmap, men smagte fantastisk! Og jo jeg betalte prisen senere, i momentet var det så fantastisk!

(3) De var med i sidste uge og nu får de lige en uge mere på listen, for jeg er altså fan af mine stedmoderblomster på altanen.

∼Ha’ nogle rigtig dejlige fridage, hvis du altså har det 🙂 ∼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *