Om mig

Kort om mig, så hedder jeg Natascha, jeg er i slutningen af 20erne og bor i Nordsjælland i en lejlighed med min mand og undulat.  Jeg er uddannet farmakonom og har en baggrund indenfor apoteksverdenen.  

Alt hvad jeg skriver på bloggen afspejler for min egen holdning til kost og sundhed. Jeg er ikke uddannet indenfor kostvejledning, så har man brug for hjælp bør man opsøge en sundhedsprofessionel.

IBS

Jeg har hele livet været plaget af en usamarbejdsvillig mave (læs irritabel tarm), som rent ud sagt har gjort livet surt for mig. Ingen har kunnet give mig en forklaring på mine problemer, så efter lang tid havnede jeg i IBS kategorien. Da jeg er begyndt at spise efter low fodmap principperne, fik jeg det bedre. Og igen jeg vil gerne understrege, at jeg har fået det bedre. Det betyder ikke at jeg slet ikke oplever symptomer.

Jeg tror personligt på, at sygdom også kroniske er hvad man gør dem til. Forstået således at de fleste mennesker er plaget af skavanker, men den indstilling man møder sygdom eller problemer med afgør, hvor meget man vil lade det fylde i hverdagen. Indrømmet, jeg har også dage hvor jeg har det skidt, men hvem har ikke det?

Bloggens formål

Så min mission med bloggen er at dele min passion for mad og ressourceudnyttelse. Mine indlæg vil handle om min hverdag og mine opskrifter vil altid være low fodmap venlige og jeg vil gøre mit bedste for at de er opdaterede. Jeg er også stor tilhænger af at undgå madspild, udnytte ressourcer og spise gode råvarer. Det vil også afspejle sig på bloggen, med tips og ideer til at få udnyttet indkøbene og retterne optimalt. Så er der jo råd til endnu mere spændende mad … eller sommerferie opsparing!

Så hold øje med bloggen!